Scanbox

Lähetä asiakirjasi sähköpostin liitteenä tai skannaa ja lähetä se suoraan kopiokoneesta ContractBase-palvelusi Scanbox-sähköpostiosoitteeseen yhtiö.contractbase@fondiatools.com(korvaa Yhtiö oman yhtiösi nimellä osoitteen alussa)

Palvelu muuntaa sähköpostisi kansioksi, joka sisältää sekä itse viestin (jonka tunnistat kirjekuvakkeesta sen nimen vieressä) että liitteen/skannatun asiakirjan erillisinä pdf-tiedostoina.

Voit poistaa sähköpostin napsauttamalla valintaruutua sen nimen vasemmalla puolella ja valitsemalla Poista tiedosto -toiminnon Ribbon -työkaluvalikosta.

Nyt voit siirtää liitetiedostot ja skannatut asiakirjat haluamaasi kansioon valitsemalla Siirrä tiedostot -toiminnon Tiedostot -välilehdeltä ribbon työkaluvalikosta.

Avautuvassa uudessa ponnahdusikkunassa voit määrittää kansion, johon liitteet siirretään.

Siirrä tiedostot siirtää asiakirjat ja jättää sinut Scanbox -näkymään. jotta voit siirrellä muita Scanboxissa olevia asiakirjoja.

Siirrä tiedostot ja avaa kohdekansio siirtää sekä asiakirjat että ohjaa sinut kohdekansio näkymään, josta käsin voit muokata näiden asiakirjojen ominaisuuksia.

Uusi siirrettävä asiakirja korvaa oletuksena kaikki kohdekansiosta löytyvät samannimiset tiedostot.

Kun siirrät ainoastaan yhden tiedoston Scanboxista asiakirja-arkistoon, avaa palvelu siirron yhteydessä ponnahdusikkunan kyseisen tiedoston ominaisuustietojen syöttämiseksi. Useampaa tiedostoa siirrettäessä sinun täytyy siirtyä kohdekansioon ja muokata siirrettyjen asiakirjojen ominaisuuksia yksitellen.