Sopimusnipun luominen ja asiakirjan lataaminen nippuun

1.Siirry kansioon, johon haluat luoda uuden sopimusnipun.
2.Tuo ribbon-työkalurivi näkyviin napsauttamalla valintaruutua asiakirjan nimen vieressä.
3.Valitse Uusi tiedosto-toiminto Ribbon-työkaluvalikon Tiedostot- välilehdeltä. Paina Uusi tiedosto -nappulan alaosaa ja valitse avautuvasta valikosta Sopimusnippu avataksesi ponnahdusikkuna uuden sopimusnipun luomista varten.

4.Täytä sopimusnipun ominaisuustiedot (nimi, alkamis -ja päättymisajankohta, sopimusosapuoli, vastuuhenkilö) ja valitse OK sulkeaksesi ponnahdusikkuna ja tallentaaksesi tiedot.

5.Siirry siihen sopimusnippuun, johon haluat liittää asiakirjoja.
6.Valitse Lataa tiedosto -toiminto Ribbon -työkaluvalikon Tiedostot -välilehdeltä.
7.Etsi ja valitse paikalliselta työasemaltasi asiakirja, jonka haluat ladata palveluun ja paina OK.

8. Täytä asiakirjan ominaisuustiedot(nimi, alkamis- ja päättymisajankohta, sopmusosapuoli, vastuuhenkilö ja mahdolliset hälytykset) ja valitse Tallenna sulkeaksesi ponnahdusikkuna ja tallentaaksesi tiedot.

Päivitä selainikkunasi, jos laittamasi tiedosto ei  näy sopimusnipun alla.