Asiakirjan lataaminen kohdekansiossa

Voit ladata asiakirjan palveluun myös siirtymällä ensin kohdekansioon, johon haluat asiakirjan viedä, ja valitsemalla sitten Lataa tiedosto -toiminto Tiedostot välilehdeltä ribbon-työkalurivistä. Palvelu lataa asiakirjan nyt oletuksena kansíoon, joka sinulla on auki sivunäkymässäsi. Sinun tarvitsee ainoastaa etsiä haluamasi  asiakirja paikalliselta työasemalta

Muista asiakirjoja ladatessasi syöttää niille riittävästi ominaisuustietoja, joiden avulla asiakirjojen hakeminen ja myöhempi erottaminen toisistaan on huomattavasti helpompaa.