Ribbon-työkalurivi

Ribbon on monipuolinen työkalurivi, jonka eri välilehdille on ryhmitelty erilaisia toimintoja ja apuvälineitä palvelun käyttämiseksi. Ribbon-työkalurivin sisältö on dynaamista, mikä tarkoittaa sitä, että näkyvillä ja käytettävissä olevien toimintojen ja työkalujen valikoima vaihtelee esillä olevan sivunäkymän ja käyttäjän käyttöoikeuksien mukaan.

Saat työkalurivin näkyviin, kun napsautat valintaruutua minkä tahansa asiakirjan nimen vasemmalla puolella missä tahansa sivu näkymässä.