Tietoturva

Kaikki BoardNet-käyttäjät sitoutuvat noudattamaan yrityksen kulloinkin voimassaolevaa tietoturvapolitiikkaa ja –ohjeita.

BoardNet–palvelu on tarkoitettu käyttäjän henkilökohtaista työskentelyä varten eikä kirjautumistunnuksia saa luovuttaa muiden henkilöiden käyttöön.

Palvelun käyttö on käyttäjän omalla vastuulla ja käyttäjän on huolehdittava palvelun tietoturvallisuudesta.

Kanava Tietopalvelut Oy:n ylläpito toimittaa käyttäjätunnuksen sähköpostitse ja salasanan tekstiviestillä

On suositeltavaa, että lähettämämme salasana vaihdetaan.