Kokouspaketti

Avataksesi tapahtumaan liitetyt pdf-tiedostot yhtenä pakettina, valitse Lataa kokouspaketti tapahtuman valikosta.

Palvelu pyytää tämän jälkeen hyväksymään ponnahdusikkunat (pop-up). Valitse tämän jälkeen kokouspaketin lataus uudelleen.Kokouspaketti avautuu Adobe Readeriin tai muuhun käytössäsi olevaan lukuohjelmaan, josta voit halutessasi tallentaa tiedoston.

Tiedostot, jotka eivät ole pdf-muotoisia, eivät listaudu kokouspakettiin (Word, Excel, PowerPoint).