Hälytystoiminto

Voit lähettää toisille ContractBase-käyttäjille hälytyksen asiakirjan lähestyvästä aikarajasta (tarkistus-tai päättymispäivämäärän perusteella) käyttämällä ribbon-työkaluvalikosta löytyvää Muokkaa ominaisuuksia -toimintoa.

Täytä kolme ominaisuusikkunan keskivaiheilta löytyvää tietokenttää asettaaksesi hälytyksen.

Voit valita hälytyksen vastaanottajan napsauttamalla kirjakuvaketta Hälytyksen vastaanottajat-kentän alla, valitsemalla haluamasi henkilö listasta ja painamalla Lisää- ja OK-painiketta. Jätä Hälytys lähetetty -kenttä tyhjäksi. Paina lopuksi OK-painiketta tallentaaksesi tiedot ja asettaaksesi hälytyksen.