Usean asiakirjan lataaminen ContractBase-palveluun

1.Siirry kansioon, johon haluat asiakirjat ladata.
2.Valitse Lataa tiedosto-toiminto Ribbon-työkaluvalikon Tiedostot -välilehdeltä. Paina Lataa tiedosto -nappulan alaosaa ja valitse avautuvasta valikosta Lataa useita tiedostoja avataksesi ponnahdusikkuna tiedostojen lataamista varten.

Valitse ja kisko haluamasi asiakirjat Vedä tiedosto ja kansiot tähän -laatikon päälle paikallisen työasemasi hakemistosta tai valitse Etsi tiedostoja ja sen sijaan selaamalla -vaihtoehto selataksesi tietokoneesi hakemistoa ja valitaksesi ladattavat tiedostot

Ladattuasi tiedostot valitse asiakirja, jonka omaisuuksia haluat muokata klikkaamalla sen nimen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua ja valitse sitten Muokkaa ominaisuuksia- toiminto Ribbon-työkaluvalikosta.

Kun olet lisännyt asiakirjalle haluamasi ominaisuustiedot, napsauta Tallenna-painiketta tallentaaksesi tiedot.

Päivitä selainikkuna, jos lataamasi tiedot ei näy kansionäkymässä.