Asiakirjan ominaisuuksien muokkaaminen

Valitse asiakirja, jonka ominaisuuksia haluat muokata napsauttamalla sen nimen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua ja valitse Muokkaa ominaisuuksia-toiminto Ribbon työkaluriviltä.

Muokkaa ominaisuuksia-lomakkeella pääset lisäämään asiakirjalle lisätietoja. Sopimusosapuolet, Asiakirjatyyppi ja sopimusvastuu -kenttiin voit lisätä uusia kohteita valitsemalla kentän lopussa olevan "Etsi kelvollinen vaihtoehto selaamalla"-lipuke.

Valitse uuden ikkunan oikeasta yläreunasta Lisää uusi kohde ja kirjoita uuden kohteen nimi. Valitse kohde painamalla  Valitse>> painiketta, jolloin valittu kohde siirtyy oikealla puolella olevaan kenttään. Lopuksi paina OK vahvistaaksesi muutoksen.

Toiminto on samanlainen Sopimusosapuolet, Asiakirjatyyppi ja sopimusvastuu -kentissä.

Lopuksi muista painaa Tallenna-painiketta tallentaaksesi asiakirjalle tehdyt muutokset.