Asiakirjan lataaminen palveluun aloitusnäkymässä

1.Lataa asiakirja palveluun valitsemalla Lataa-toiminto ContractBase-aloitusnäkymän oikeassa yläkulmassa.

2.Valitse koneeltasi asiakirja, jonka haluat ladata palveluun sekä kohdekansio, johon haluat sen palvelussa tallentaa.

3.Palvelu pyytää sinua tämän jälkeen syöttämään asiakirjan ominaisuustietoja, joista osa saattaa olla pakollisia ContractBasen asetuksista riippuen.

Muista asiakirjoja ladatessasi syöttää niille riittävästi ominaisuustietoja, joiden avulla asiakirjojen hakeminen ja myöhempi erottaminen toisistaan on huomattavasti helpompaa.