Usean asiakirjan lataaminen BoardNet-palveluun

1.Siirry tapahtuman sivulle tai kansioon, johon haluat tiedostot ladata.

2.Valitse Lataa tiedosto -toiminto yläpalkin työkaluvalikon Tiedostot-välilehdeltä. Paina Lataa tiedosto -nappulan alaosaa ja valitse avautuvasta valikosta Lataa useita tiedostoja avataksesi ponnahdusikkunan tiedostojen lataamista varten.

3.Valitse ja kisko haluamasi dokumentit Vedä tiedostot ja kansiot -laatikon päälle paikallisen työasemasi hakemistosta tai valitse Etsi tiedostoja sen sijaan selaamalla-vaihtoehto selataksesi tietokoneesi hakemistoa ja valitaksesi ladattavat tiedostot.

4.Ladattuasi tiedostot valitse asiakirja, jonka omaisuuksia haluat muokata klikkaamalla sen nimen vasemmalla puolella olevaa valintaruutua ja valitse sitten Muokkaa ominaisuuksia -toiminto yläpalkin työkaluvalikosta.

5.Syötä dokumentille sopiva nimi ja esityslistan kohta.
6.Valitse Tallenna.

7.Päivitä selainikkunasi, jos lataamasi tiedosto ei näy tapahtuman tai kansion alla.