Asiakirjan lataaminen palveluun

1.Siirry tapahtuman sivulle tai kansioon, johon haluat tiedoston ladata.

2.Valitse Lataa tiedosto -toiminto yläpalkin työkaluvalikon Tiedostot-välilehdeltä. Voit painaa joko Lataa tiedosto -nappulan yläosaa tai sen alaosaa ja valita avautuvasta valikosta Lataa tiedosto avataksesi ponnahdusikkunan tiedoston lataamista varten.

3.Paina seuraavaksi Selaa-nappulaa valitaksesi tiedoston, jonka haluat ladata koneeltasi BoardNettiin ja valitse sitten OK.

4.Syötä dokumentille sopiva nimi ja esityslistan kohta.

5.Paina Tallenna tallentaaksesi syöttämäsi tiedot.

6.Päivitä selainikkunasi, jos lataamasi tiedosto ei näy tapahtuman tai kansion alla.