Uusi kokoustapahtuma

1.Valitse Uusi tiedosto -toiminto Tiedostot-välilehdeltä sivun ylälaidan työkaluvalikosta.

2.Paina Uusi tiedosto -nappulan yläosaa tai sen alaosaa ja valitse avautuvasta valikosta Hallituksen tapahtuma avataksesi ponnahdusikkunan uuden tapahtuman luomista varten.

3.Täytä tapahtumalta vaaditut sekä mahdolliset lisätiedot (nimi, alkamis- ja päättymisaika, tapahtuman tyyppi, materiaalin tila, kokouspaikka) ja valitse OK.

Palvelu luo uuden asiakirjaryhmän, jonka alle voit lisätä kokousmateriaalin.

4.Luotu tapahtuma lisätään automaattisesti tapahtumalistaan ja kalenterinäkymään.