Uloskirjautuminen

Kirjaudu ulos palvelusta klikkaamalla nimeäsi selainikkunan oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla aukeavasta valikosta Kirjaudu ulos-vaihtoehto.

On erittäin  tärkeää, että noudatat selaimen pyyntöä sulkea selainikkuna tai -välilehti ulos kirjautumisen viimeistelemiseksi.

Uloskirjautumisen viimeistely iPadilla

Mikäli halutaan, että BoardNet palvelua iPadillä käytettäessä käyttäjätunnusta pyydetään seuraavalla käyttökerralla,pitää uloskirjautuminen viimeistellä sulkemalla selainohjelma, esimerkiksi Safari (iPad:in oletus internet-selain), kokonaan. Tämä vaatimus johtuu tavasta, jolla iPad:in selainohjelma pitää muistissaan kirjautumistietoa.

Uloskirjautumisen päätteeksi aukeaa uloskirjautumissivu.

iPad:illä–jotta selainohjelma ei muistaisi kirjautumistietoa –pitää vielä itse selainohjelma (yleisimmin oletusselain Safari) sulkea, jotta salasanakysely tehdään seuraavalla käyttökerralla