Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu sisään osoitteessa:
https://[palvelu].kanavatools.com/boardnet   ( kohta [palvelu] korvataan sisäänkirjautumisohjeissa mainitulla palvelukohtaisella tunnuksella)

Käyttäjätunnuksesi sisäänkirjautumisohjeineen lähetetään sinulle sähköpostitse ja salasanasi toimitetaan tekstiviestitse matkapuhelimeesi.

Käyttäjätunnuksesi on muotoa: etunimi.sukunimi@kanava.me tai etunimi.sukunimi@fondiatools.com

Saamasi oletussalasanan voit vaihtaa mieleiseesi Salasanan vaihto -osiossa kirjauduttuasi sisään BoardNettiin.